Egy japán üzem európai cégkultúrával

Elkészült az új üzem

Modern épület

2016-ban készült el az Eagle Industry Hungary Kft. beruházásában végzett 8500 m2-es gyártócsarnok, raktár- és irodaépületünk Maglódon, a 31-es út Pécel felőli oldalán. A Budapest közigazgatási határától 5,3 km távolságra eső üzem zöldmezős beruházásként cégünk elsőként telepedett le az iparterületen, így a terület közművesítésében is nagy szerepet vállalt.

2005 óta Pécelen működtünk, először a Freudenberg konszern keretein belül, majd 2011-től már a japán EKK cégcsoporthoz tartozva Eagle Industry Hungary Kft. névvel végezzük a benzin üzemanyagú személyautókban használt szelepek gyártását. 14 világmárka autóiba építik be az itt gyártott alkatrészeinket, amelyeket hybrid és benzin üzemű autókban a környezetvédelmi előírások miatt kötelezően alkalmazni kell. Az Ipar 4.0 automatizálási megoldásait az ember értékteremtő erőfeszítéseivel ötvözve stabil, fejlődés orientált szervezetként működünk.

A német fejlesztői és a japán anyavállalati háttér magas szakmai és minőségi színvonalat biztosít, amely a magyar munkatársaink, mérnökök, minőségügyi és logisztikai szakemberek hozzájárulásával mára a régió egyik legsikeresebben működő vállalkozásává tette cégünket. Az Eagle Industry Hungary Kft. vezetői nagy hangsúlyt fektetnek a műszaki színvonal és a magas minőség mellett a tiszta, rendezett munkakörnyezetre és szabadidős tevékenységekkel a munkahelyi légkör fejlesztésére is.

2018-tól jelentős létszám bővülés történt cégünknél, mivel vevőink igényeire újabb és újabb termékekkel tudtunk válaszolni a sikeres termékfejlesztéseink jóvoltából. Ennek köszönhető összeszokott csapatunk mellett létszámunk növekedése, ezért várjuk a gyártásban szívesen dolgozó gépkezelő, összeszerelő munkatársak érdeklődését. Bővítjük mérnöki csapatunkat és a műszakvezetők, karbantartók létszáma is növekszik. Támogatjuk a nálunk dolgozók előre lépesét, fejlődését is, és szívesen várjuk új, érdeklődő és jól képzett munkatársak jelentkezését is.