Karrier/Dolgozz velünk

14 VILÁGMÁRKA / 15 ÉV TAPASZTALAT / KÖZEL 200 MUNKATÁRS

Kedves Érdeklődő, Látogató!

Ha ezektől eltérő munkakörben szeretne nálunk dolgozni, kérjük, küldje meg részünkre szakmai önéletrajzát és motivációs levelét.

Bemutatkozásában, kérjük írja meg, milyen feladatokat látna el.

A beérkezett pályázatokat rögzítjük és bizalmasan kezeljük.

Adatvédelmi nyilatkozat

JELENTKEZÉS

Felvételi folyamat

A beérkező önéletrajzokat adatbázisunkban rögzítjük. A személyes adatokat a mindenkori adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően kezeljük.

A nyitott pozícióknak megfelelő pályázatokat, önéletrajzokat a szakmai vezető és a HR munkatársai bírálják el.

A pályázata alapján megfelelő jelentkezőkkel telefonon vesszük fel a kapcsolatot. Munkakörtől függően 1 vagy 2 interjún találkozunk a jelentkezőkkel. Az interjúkon bemutatjuk a gyárat és a személyes beszélgetéseket esetenként gyakorlati feladatok egészítik ki. A betöltendő pozíciókra rövid időn belül választjuk ki a felvételre kerülő kollégákat. A teljes folyamat 1 héten belül lezajlik az operátor jelölteknél. Komplexebb kiválasztási folyamat esetén 2-3 héten belül kerülhet sor a munkakezdésre. Az új munkatárs 3 hónapos próbaideje alatt kerül sor a teljes betanításra.

Támogatjuk a betanulást, kijelölt Mentor segíti a munka elsajátítását. Tervezett, szabályozott betanítási folyamat során készítjük fel új kollégánkat az önálló munkára.

Humánpolitikánk

Autóipari beszállítóként versenypiacon dolgozunk, ahol folyamatosan meg kell felelnünk vevőink elvárásainak. Megrendelőink Európa és a világ vezető autógyárai. Az irányukból érkező minőségi és mennyiségi igényeknek munkatársaink szaktudása és elkötelezettsége birtokában tudunk eleget tenni. Erőforrásunk ehhez cégünk emberi, szellemi és technológiai bázisa. Hisszük, hogy a folyamatosan kiemelkedő teljesítmény, a változásokra való gyors reagálás mindezek által vevőink elégedettsége úgy érhető el, ha működésünket az egyének, a csoportok és a szervezet céljainak összhangjára építjük. A napi munkához a stabilitást adó hátteret több területen törekszünk erősíteni.

Anyagi síkon: kedvező pótlékokkal, komplex bónuszrendszerrel, tervezhető bérfejlesztési programmal

Szellemi síkon: mindenkor támogatjuk munkatársaink fejlődési terveit. Képzésekkel, a cégen belüli továbblépés lehetőségével, szakmai és készségfejlesztő programokkal

Fizikai síkon: egészség-megőrzést segítő és rekreációs programokat szervezünk:

  • sportolási lehetőségek (kondi bérlet, cégen belül szervezett gerinctorna, foci csapat, csocsó)
  • önismereti tréningek
  • kulturális és kikapcsolódást nyújtó közös programok (kirándulás, múzeum, színházlátogatás)

Hol dolgozunk?

2011-2016 február között Pécelen működött az üzemünk, 2016 márciusa óta már Maglódon gyártunk, saját gyártócsarnokunkban, közel 8000 nm-es területen.
Az új telephelyen modern körülmények között bővülhet tovább a gyártás, amihez raktár, irodai helyiségek és a közös helyiségek tartoznak. Közös helyiségeinkben étel-ital automaták állnak dolgozóink rendelkezésre. A szünetekben újságolvasással, csocsó-partyval, rövid biliárd játszmával vagy a szabadban (parkosított környezet) is feltöltődhetnek.

Jelenlegi létszámunk mintegy 200 fő. Csapatunk fiatalos és dinamikus, a belső kultúránkra a támogató légkör, a szakmaiság értéke és a problémamegoldó, megoldáskereső hozzáállás jellemző.

Ahol dolgozunk

Pihenő

És ahol pihenünk….

Csapatunkat év közben több alkalommal is „összehozzuk”:

Minden évben más-más helyszínen és meglepetés programokkal szervezünk Családi Napot, biztonságtechnika és az egészségmegőrzés témája köré szervezett szakmai napot. Az egyes területek külön is szervezett csapatépítő programokon vesznek részt.
Az ünnepi programok mellett külön köszöntjük az elmúlt év kiemelkedő munkát végzett dolgozóit és a kerek évfordulót ünneplő kollégákat is, akikből egyre több van Nálunk.
Fontos számunkra munkatársaink véleménye, visszajelzései. Évente készítünk Dolgozói elégedettség felmérést, melynek eredményeit a következő évben hasznosítjuk. Megtartjuk a „jó gyakorlatok”-at, amikről munkatársaink megerősítenek minket és igyekszünk javítani azokon a tényezőkön, amikre kritikus észrevételeket kapunk.10 érv az Eagle mellett – Miért szeretünk itt dolgozni?

1. biztonság hosszú távon
2. emberi hozzáállás a munkatársakhoz
3. stabil bérrendszer
4. széles cafeteria választék
5. belső pályázati lehetőségek
6. egészségmegőrző programok
7. egyéni ambíciók támogatása
8. sokakat megmozgató céges rendezvények
9. biztos, japán tulajdonosi háttér - német fejlesztői csapat
10. éves bérfejlesztés