Új japán üzem európai cégkultúrával

Elkészült az új üzem

Elkészült az új üzem

 

Elkészült az Eagle Industry Hungary Kft. beruházásában végzett 8000 m2-es gyártócsarnok, raktár- és irodaépület Maglódon, a 31-es út Pécel felőli oldalán. A Budapest közigazgatási határától 5,3 km távolságra eső üzem zöld mezős  beruházásként az első, aki az iparterületen megtelepedett, így a terület közművesítésében is nagy szerepet vállalt.

A 2005 óta Pécelen működő EIHU Kft. először a Freudenberg keretein belül, majd 2011-től már japán tulajdonban, mint önálló cég végzi a benzin üzemanyagú személyautókban használt szelepek gyártását. 14 világmárka autóiba építik be az itt gyártott alkatrészeket.

A német fejlesztői és a japán anyavállalati háttér magas szakmai és minőségi színvonalat biztosít, amely a magyar munkatársak, mérnökök, minőségügyi és logisztikai szakemberek hozzájárulásával mára a régió egyik legsikeresebben működő vállalkozásává tette a céget. Az Eagle Industry Hungary Kft. vezetősége nagy hangsúlyt fektet a műszaki színvonal és a magas minőség mellett a tiszta, rendezett munkakörnyezetre és szabadidős tevékenységekkel a munkahelyi légkör fejlesztésére is.